Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Ιδιωτικού τομέα
Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Δημόσιου τομέα
Περιοχές εξυπηρέτησης
Συνεργάτες energyTelia
Συχνές ερωτήσεις
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Σύμβουλοι Προμήθειας Ενέργειας

Η energyTelia και οι συνεργάτες της (μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, σύμβουλοι επιχειρήσεων, Λογιστές, Κοστολόγοι και άλλοι ειδικοί επιστήμονες) προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων, οργανισμών και νοικοκυριών.

Οι υπηρεσίες του συμβούλου προμήθειας ενέργειας της energyTelia και των εκατοντάδων συνεργατών της προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα.

Η energyTelia  πρώτη και μόνη έφερε και  οργανώνει στην Ελλάδα αντίστροφες ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την προμήθεια ενέργειας από τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και νοικοκυριά.

Η πλατφόρμα των αντίστροφων δημοπρασιών προμήθειας ενέργειας της energyTelia υποστηρίζει όλα τα ενεργειακά προϊόντα Ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου και όλες τις κατηγορίες καταναλωτών ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης.

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα  Αντίστροφων Δημοπρασιών Ενέργειας, η energyTelia και οι εκατοντάδες συνεργάτες της  βοηθούν τις επιχειρήσεις (εμπόριο, βιομηχανία, ξενοδοχεία) και όλους τους τύπους οργανισμών (σχολεία,  νοσοκομεία,  δήμους) να εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες δυνατές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Οι συνεργάτες της  energyTelia βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και διακρίνονται για την επιστημονική τους επάρκεια, την επαγγελματική τους εμπειρία, την προσωπικότητα και το ήθος τους.

Ο κάθε συνεργάτης είναι άριστα επιστημονικά καταρτισμένος και απόλυτα ειδικευμένος στο αντικείμενο του, γεγονός που σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές της energyTelia εγγυάται την δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και νοικοκυριών.

Οι συνεργάτες της energyTelia:

  • Εκπαιδεύονται σε θέματα προμήθειας ενέργειας.
  • Παράσχουν στους καταναλωτές ενέργειας (επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και  νοικοκυριά ) συμβουλευτικές υπηρεσίες  προμήθειας ενέργειας υποστηριζόμενοι διαρκώς από την energyTelia.
  • Αποκτούν δικαίωμα χρήσης του λογισμικού της πλατφόρμας  των αντίστροφων δημοπρασιών ενέργειας EnergyTelia-Auctions με κόστος που επιδοτείται  από την energyTelia.
  • Αποκτούν δικαίωμα αίτησης προκήρυξης δημοπρασίας προμήθειας ενέργειας, υποβάλουν αιτήματα για λογαριασμό των καταναλωτών.
  • Εκπροσωπούν την energyTelia στους καταναλωτές ενέργειας και εκπροσωπούν τους καταναλωτές ενέργειας στις δημοπρασίες.
  • Εκπροσωπούν εμπορικά την energyTelia.
  • Η energyTelia στα πλαίσια της κοινωνικής της εταιρικής ευθύνης παραχωρεί στους συνεργάτες της προπληρωμένες κάρτες για χρήση των υπηρεσιών energyTelia και αντίστροφων δημοπρασιών από νοικοκυριά και πληττόμενες μικρές επιχειρήσεις.

                          

Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες  της energyTelia αυξάνουν  το επαγγελματικό, το επιστημονικό και κοινωνικό τους κύρος και παράλληλα αυξάνουν τα εισοδήματα τους.
 
 Όλα  γίνονται 
OnLine εύκολα, γρήγορα και από απόσταση.

 

Στις αντίστροφες Δημοπρασίες ενέργειας της  energyTelia

όλοι κερδίζουν :

-           Οι καταναλωτές ενέργειας απολαμβάνουν την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

-           Οι πάροχοι ενέργειας κερδίζουν εύκολες και γρήγορες πωλήσεις.

-           Οι συνεργάτες προσφέρουν τις υπηρεσίες energyTelia στους καταναλωτές ενέργειας, απολαμβάνουν υψηλό επαγγελματικό και κοινωνικό κύρος,  και κερδίζουν αμοιβές.       Γίνε συνεργάτης μας 

ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 


There is no better way to buy energyΆμεση επικοινωνία
Newsletter
Κατηγορία:

@2019 energyTeliaTM All right reserved.
energyTelia - Live Support
Όνομα:
Email:
Τμήμα:
Θέμα:
Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις