Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Ιδιωτικού τομέα
Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Δημόσιου τομέα
Περιοχές εξυπηρέτησης
Συνεργάτες energyTelia
Συχνές ερωτήσεις
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας

Οι συνεργάτες της energyTelia μπορεί να είναι:

Ελεύθεροι Επαγγελματίες
(Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Λογιστές, Ασφαλιστές)
Επιχειρήσεις
(Υπηρεσιών, Ενέργειας, Πληροφορικής, Συμβούλων κ.α.)
Στελέχη επιχειρήσεων
(Θέσεις μερικής συνεργασίας)
Πρώην στελέχη επιχειρήσεων & οργανισμών
(Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Λογιστές, Ασφαλιστές)
Στελέχη της ΕνέργιαΤέλια ΑΕ
(Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, Πληροφορικοί, digital marketing, πωλήσεις κ.α.)

Οι τομείς συνεργασίας της energyTelia είναι:

Εμπορικός
(Πωλήσεων, Ανάπτυξης δικτύων, Αντιπροσώπευσης κ.α.)
Τεχνικός-Συμβουλευτικός
Διεκπεραιώσεων Διαχείρισης και καταχωρήσεων δεδομένων
Πληροφορικής
Μάρκετινγκ και Ενημέρωσης

·     Οι συνεργάτες energyΤelia μπορεί να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες (Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, λογιστές, οικονομικοί- επενδυτικοί-ασφαλιστικοί  σύμβουλοι, πωλητές κλπ.) και επιχειρήσεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μερικής συνεργασίας με νυν και πρώην στελέχη επιχειρήσεων. 


·      Βοηθάμε τους συνεργάτες μας να είναι πολλά βήματα μπροστά, να μην έχουν ανταγωνισμό και να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

·     Η energyΤelia και οι συνεργάτες της  προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων, οργανισμών και νοικοκυριών.

·     Η energyΤelia παραχωρεί στους συνεργάτες της , τα εργαλεία, τις μεθόδους, τις τεχνικές, την εμπειρία, την βαθιά γνώση της αγοράς και πόρους για την ανάπτυξή τους στην αγορά ενέργειας.

·     Οι συνεργάτες μας έχουν πλήρη πρόσβαση  στην πλατφόρμα energy Telia auctions που υποστηρίζει πολλαπλά συστήματα δημοπρατήσεων για την προμήθεια ενέργειας, στις εφαρμογές CRM, στα εργαλεία ανάλυσης των ενεργειακών καταναλώσεων, στις εφαρμογές κοστολόγησης των υπηρεσιών, στις εφαρμογές υποστήριξης καταναλωτών μέσω χορηγών.

·     Οι συνεργάτες μας χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρατήσεων προμήθειας  ενέργειας energy Telia auctions, τα μέσα και τις τεχνικές energyΤelia βοηθούν τις επιχειρήσεις (εμπόριο, βιομηχανία, ξενοδοχεία), όλους τους τύπους οργανισμών (σχολεία,  νοσοκομεία,  δήμους), αλλά κα τους οικιακούς καταναλωτές μέσω των μαζικών φορέων τους να εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες δυνατές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

·     Οι συνεργάτες της energyΤelia βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και διακρίνονται για την επιστημονική τους επάρκεια, την επαγγελματική τους συνέπεια, την προσωπικότητα, το ήθος τους και απολαμβάνουν υψηλό επαγγελματικό και κοινωνικό κύρος.

·     Ο κάθε συνεργάτης εκπαιδεύεται και υποστηρίζεται καθημερινά από την energyΤelia, είναι άριστα  καταρτισμένος και ενημερωμένος, γεγονός που σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές της energyΤelia εγγυάται την δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και νοικοκυριών.

·     Με την  energyΤelia στο πλευρό τους, οι συνεργάτες μας έχουν την υποστήριξη του  κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών προμήθειας ενέργειας  του οποίου τα εργαλεία και η εξειδίκευση του, τους επιτρέπουν να αναπτύσσουν  το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών τους  και να επεκτείνουν  τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους.


Στις δημοπρατήσεις ενέργειας της  energyTelia όλοι κερδίζουν :

·       Οι καταναλωτές ενέργειας απολαμβάνουν την χαμηλότερη δυνατή τιμή ενέργειας. 

·       Οι πάροχοι ενέργειας κερδίζουν εύκολες και γρήγορες πωλήσεις.

·       Οι συνεργάτες αυξάνουν τα εισοδήματά τους και παράλληλα απολαμβάνουν υψηλό  επαγγελματικό και κοινωνικό κύρος.

          
Εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας


Άμεση επικοινωνία
Newsletter
Κατηγορία:

@2019 energyTeliaTM All right reserved.
energyTelia - Live Support
Όνομα:
Email:
Τμήμα:
Θέμα:
Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις