Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Ιδιωτικού τομέα
Πλατφόρμα Δημοπρατήσεων
Δημόσιου τομέα
Περιοχές εξυπηρέτησης
Συνεργάτες energyTelia
Συχνές ερωτήσεις
Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Σχετικά με μας

Η energyTelia και οι συνεργάτες της  σύμβουλοι προμήθειας ενέργειας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την μείωση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων. 


Οι υπηρεσίες  της energyTelia και των συνεργατών της συμβούλων προμήθειας ενέργειας της προσφέρονται  σε όλη την Ελλάδα. 

Η energyTelia πρώτη και μόνη έφερε και  οργανώνει στην Ελλάδα αντίστροφες ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την προμήθεια ενέργειας από τις επιχειρήσεις, οργανισμούς και νοικοκυριά. 

Η πλατφόρμα των αντίστροφων δημοπρασιών προμήθειας ενέργειας της energyTelia υποστηρίζει όλα τα ενεργειακά προϊόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου και όλες τις κατηγορίες καταναλωτών ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης .

Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα  Αντίστροφων Δημοπρασιών Ενέργειας, η energyTelia και οι εκατοντάδες συνεργάτες της  βοηθούν τις επιχειρήσεις (εμπόριο, βιομηχανία, ξενοδοχεία) και όλους τους τύπους οργανισμών (σχολεία,  νοσοκομεία,  δήμους) να εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες δυνατές τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. 

Οι συνεργάτες της  energyTelia βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και διακρίνονται για την επιστημονική τους επάρκεια, την επαγγελματική τους εμπειρία, την προσωπικότητα και το ήθος τους. 

Ο κάθε συνεργάτης είναι άριστα επιστημονικά καταρτισμένος και απόλυτα ειδικευμένος στο αντικείμενο του, γεγονός που σε συνδυασμό με την πρότυπη οργάνωση σε μέσα και τεχνικές της energyTelia εγγυάται την δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και νοικοκυριών. 

Η energyTelia είναι απολύτως ανεξάρτητη, δεν συνδέεται με κανένα προμηθευτή ενέργειας, καθοδηγείται από επιστημονικό συμβούλιο μηχανικών, οικονομολόγων, δικηγόρων και πληροφορικών.

There is no better way to buy energyΆμεση επικοινωνία
Newsletter
Κατηγορία:

@2019 energyTeliaTM All right reserved.
energyTelia - Live Support
Όνομα:
Email:
Τμήμα:
Θέμα:
Αποδέχομαι τους Όρους και Προϋποθέσεις